Fremtidige møder

Onsdag d. 9. februar 2022  kl. 20-22


Aflyst pga. smittefare for coronavirus


Tilmeldingsfrist   xx

2022

Februar

Onsdag d 9. februar kl. 20


Temaet for mødet vil være landspolitik versus kommunalpolitik, hvor Jan E. Jørgensen (MF, Venstre) ved kommunalvalget 16/11 havde meldt sit kandidatur som borgmesterkandidat for Venstre i den konservative højborg på Frederiksberg


Marts


Onsdag d 2. marts kl. 20


Peter Viggo Jakobsen, Professor ved institut for Strategi og Krigsstudier, og formand for udenrigspolitisk nævn Martin Lidegaard, MF (Rad.) vil belyse geopolitikken omkring Arktisk med fokus på de politiske / strategiske forhold.


April


Torsdag d 7. april kl. 20


Connie Hedegaard, tidligere EU-kommissær for klima og fhv. klimaminister forholder sig sammen med Mads Fuglede, MF Venstre, historiker og USA-analytiker til problematikken: ” Resultaterne af COP 26 med en vurdering af fremtidsudsigterne for klimaudviklingen sat ind i en politisk vurdering af præsident Bidens muligheder for at dreje USA’s politik i en klimavenlig retning her i 2022 med et halvt år til USA's midtvejsvalg”

2021

Oktober 

Onsdag d 13. oktober kl. 19-21 (- 21.40)


Fhv. minister Marianne Jelved, MF, (rad) i debat/diskussion med politiske kommentator Søs Marie Serup. Der sættes fokus på:  ”Politikere i forhold til spin, presse og politiske kommentatorer”


November


Onsdag d 24. november kl. 20


Søren Brostrøm direktør for Sundhedsstyrelsen og coronaordfører Peder Hvelplund (EL) vil hver især give et oplæg til temaet ”Folkesundhed – hvad har vi lært af pandemien?”


December


Onsdag d. 8. december kl. 20


Søren Espersen, MF, Dansk folkeparti, vil i dialog med forfatteren Birgithe Kosovic – der har haft stor succes med sin Erik Scavenius-biografi – diskutere samarbejdspolitikken her i 81 året for besættelsen.

Temaerne er udenrigspolitik, forsvarspolitik, pragmatisme, tilpasning.